Benzer Ürünler
STANLEY STAN THE EVERYDAY GO TUMBLER 0,29L - 10 OZ BLACK
STANLEY STAN THE EVERYDAY GO TUMBLER 0,29L - 10 OZ BLACK
STANLEY STAN THE EVERYDAY GO TUMBLER 0,29L - 10 OZ BLACK
STANLEY STAN THE EVERYDAY GO TUMBLER 0,29L - 10 OZ BLACK
STANLEY STAN THE EVERYDAY GO TUMBLER 0,29L - 10 OZ BLACK
STANLEY STAN THE EVERYDAY GO TUMBLER 0,29L - 10 OZ BLACK

Stanley Go Everyday Tumbler Termos Bardak 0.29LT. SİYAH (10-10292-002)

Marka : Stanley
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.069,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺855,00(KDV Dahil)
Barkod : 6939236401029
₺176,13 'den başlayan taksitlerle
:

Stanley 0.29L The Everyday Go Tumbler Termos Bardak - Matte Black / Mat Siyah

 

Yeni Stanley Logosu
Sıcak Tutma Süresi  1,5 saat sıcak Soğuk Tutma Süresi  5 saat soğuk Soğuk Tutma Süresi  Buzlu 20 saat soğuk

Sıcak, soğuk her türlü içeceğiniz için mükemmel boyuttaki bu bardak termos ile her gününüz artık çok daha rahat. Çift duvarlı yalıtım ile kokteylleriniz, kahveniz, çayınız istediğiniz ısıda kalır. Tritan™ kapak ile içimi de çok kolay. Paslanmaz çelik yapısıyla, aşınmaya ve hava koşullarına dayanıklıdır. Sıçramaya karşı güvenlidir. Çift duvar yalıtımlı yapısı ile içeceklerinizin uzun süre sıcak ya da soğuk kalmasına (1,5 saat sıcak, 5 saat soğuk) yardımcı olur. 

 

HER ANI KEYİFLİ:

 

Parkta piknikler, dağ maceraları, sırt çantalı geziler.Nerede isterseniz kahveniz, çayınız, soğuk içecekleriniz yanınızda. Çift duvarlı vakum yalıtım sayesinde soğuk içecekler 5 saat, sıcak içecekler 1,5 saat, buzlu içecekler ise 20 saat korunur.

 

RAHAT İÇİM

 

Aç iç – bas kapa Tritan kapak ile içecekleriniz daha uzun süre korunur ve çok daha rahat bir içim sağlar. Tritan kapak ile bir damla bile dökülmez. Dolu olarak çanta içerisinde taşınmaz. Sızdırmaz yapıda değildir.

 

DAYANIKLI VE GÜVENLİ:

 

Bu bardaklar 18/8 yüksek kalite, gıdada kullanıma uygun paslanmaz çelikten, hafif, çizilmelere dayanıklı, pas yapmayan, BPA'sız malzemelerden üretilmiştir.

 

KOLAY TEMİZLENİR

 

Kolay temizleyebilmeniz için, bulaşık makinesinin üst rafına yerleştirebilirsiniz.

 

ÖMÜR BOYU GARANTİ!

 

Stanley zamana karşı koymak üzere tasarlandı. Bu Stanley'nin size verdiği bir sözdür. "Ömür Boyu Kullanım”, sloganı Stanley'nin 1913'ten beri bir ömür boyu sürecek dayanıklı yiyecek ve içecek saklama aletleri üretme vaadidir. Bugün hala bu sözü tutuyorlar. Stanley ürünleri, üretimden kaynaklanan hatalar, ısı muhafaza problemleri veya akıtma/sızdırma gibi sorunlara karşı ömür boyu garantilidir. Düşme ve çarpma sonucu meydana gelebilecek üründeki her türlü hasar ve hasar nedeni ile oluşabilecek termal kayıplar, sıvı sızdırması ve yine düşme ve çarpma neticesinde ürünün parçalarındaki kırıklar vb ile kullanım, bakım ve temizlik koşullarına uyulmaması gibi durumlar sonrasında iç ve dış yüzeyde oluşabilecek hasarlar, bozulmalar ve paslanma/korozyonlar garanti kapsamına girmemektedir.

 

 

Stanley Hakkında

 

Stanley markası, 1913'te William Stanley Jr. tarafından kuruldu. Stanley, vakum yalıtımı ve çeliğin sağlamlığını taşınabilir bir şişede birleştirerek sıcak içeceklerin tüketim şeklini değiştirdi.

20. yüzyıldan itibaren, vakum yalıtımlı şişeler yani termos, konseptten ikona doğru evrimleşerek iş günlerinin, yolculukların ve açık hava maceralarının ayrılmaz bir parçası oldu.

2002 yılında PMI Grup tarafından satın alınan Stanley, yüz yılı aşkın süredir yiyecek ve içecekleriniz için ömür boyu kullanacağınız kalite ve sağlamlıkta ürünler sunuyor.

 


 

 

 

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler