Benzer Ürünler
SY BT-1605 BLUETOOTH HEADPHONE
SY BT-1605 BLUETOOTH HEADPHONE
SY BT-1605 BLUETOOTH HEADPHONE

SY BT-1607 BLUETOOTH HEADPHONE (721)

Marka : SY
İndirim Oranı : %23 İndirim
Fiyat : ₺389,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺299,00(KDV Dahil)
Barkod : 6933863816072
₺61,59 'den başlayan taksitlerle
:

PSL Bluetooth Kulaklık Sy-bt1607

  • SY-BT1607 Bluetooth Kulaklık Sd kart ile mp3 dinleme özelliği Katlanabilir özelliği sayesinde kolayca taşınabilir Mikrofonu sayesinde rahatça konuşabilme Kontrol tuşları Müzik dinleme/konuşma süresi: 8-9 saat Bekleme süresi: 120 saat Müziğin Kalitesini Fark Edin Müzik dinlemek çoğu kişinin favori hobileri arasında yer alsa da aslında çok az kişi bu sanatın hakkını verebilmektedir. Dinlediğiniz şarkıların kalitesi hakkında çıkarım yapabilmek adına nitelikli bir dinleme aracına gereksinim duyarsınız. Geniş Frekans Aralığı Oldukça geniş bir frekans aralığını desteklemektedir. Bu özelliğin en büyük getirisi farklı seviyelerdeki sesleri rahatlıkla algılamanızı sağlamasıdır. Hem pesleri hem de tizleri rahatlıkla duyabilirsiniz. Dinlediğiniz müzikten muazzam derecede haz almanız mümkündür. Rahat Taç Kısmı Kafanıza oturabilen bir yapısı vardır. Taç kısmı gayet yumuşak bir minderle kaplanmıştır. Bu minder başınızın üst kısmında güzel bir his oluşturur. Böylece kendinizi rahat hissedersiniz. Konforlu ve Yumuşak Süngerler Kulakları kaplayan kısımlarda yer alan minderler işlevseldir. Kulaklarınızın rahat etmesini sağlar. Ayrıca dışarıdan içeri ses girmesine mani olur. Böylece müziğe odaklanmak sizler için daha pratik bir hal alacaktır. En sevdiğiniz şarkıları rahatça dinleyebilirsiniz. Ayarlanabilir Başlık Kısmı Genişliği ayarlamanızı sağlayan bir mekanizma söz konusudur. Bu sayede pek çok kazayı göz ardı ederek telefonda konuşabilirsiniz. Hem özel hem de işle alakalı görüşmelerinizi rahatlıkla aradan çıkarabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey akıllı telefonunuzu yanınızda bulundurmaktır. Bluetooth Bağlantı Özelliği Kablosuz bir şekilde cihazlara bağlanabilir. Bu bağlantı sayesinde gayet rahat bir şekilde hareket edersiniz. Yapmanız gereken tek şey birkaç saniye sürecek olan bağlantı işlemini gerçekleştirmektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler