Benzer Ürünler
UFO ÇOK AMAÇLI TELESKOPİK SEHPA ATS AYAK
UFO ÇOK AMAÇLI TELESKOPİK SEHPA ATS AYAK
UFO ÇOK AMAÇLI TELESKOPİK SEHPA ATS AYAK
UFO ÇOK AMAÇLI TELESKOPİK SEHPA ATS AYAK
UFO ÇOK AMAÇLI TELESKOPİK SEHPA ATS AYAK

UFO ÇOK AMAÇLI TELESKOPİK SEHPA ATS AYAK (7841)

Marka : UFO
İndirim Oranı : %38 İndirim
Fiyat : ₺1.299,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺799,00(KDV Dahil)
Barkod : 8699245817841
₺164,59 'den başlayan taksitlerle
:

Duvar tipi ısıtıcıları duvara monte ederek kullanabildiğiniz gibi, UFO Çok Amaçlı Stand modeline monte ederek de kullanabilirsiniz. Yüksekliği ayarlanabilen ve birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilen bu standlar güvenle ısınmanızı sağlar.

 

Genel Özellikler

  • Ayarlanabilir Yükseklik
  • Çok Amaçlı Güvenli Kullanım
  • Minimum Yükseklik 107 cm
  • Maksimum yükseklik 200 cm

 

UFO’YU DİĞERLERİNDEN AYIRAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

 

UFO SAĞLIKLIDIR (ZİNDELİK VERİR)

UFO tıbben faydalı (temiz) infrared ışığı ve ısısı üretir. Tıpta kullanılan UFO ışığının insan sağlığına çeşitli faydaları vardır. Örneğin deri altı kan dolaşımını hızlandırarak kanı temizler, dokuları aktive eder, hücre sistemini yeniler vb.

UFO EKONOMİKTİR (AZ YAKAR)

UFO elektrik gücünü sadece faydalı (temiz) infrared ışığına çevirir. Taklit ve benzeri ürünler kısa ve morötesi ışık dalgalarıyla karışık (kirli) infrared ışığı üretir. Bu ışıklar sağlıksızdır. Ayrıca taklitler bu zararlı ışıkları üretmek için fazladan enerji harcar. UFO ekonomik olarak verimlidir. Enerjinin tamamını ısı verimine ve optimum faydalı infrared ışık üretimine harcar.

 

UFO UZUN ÖMÜRLÜDÜR (BOZULMAZ)

Elektrikle çalışan ısıtıcılar evlerde büyük riskler oluşturur. UFO ısıtıcıları kaliteli malzemelerden, tecrübe ve AR-GE desteği ile üretilir. Uzun yıllar güvenle kullanılır.

Ayrıca UFO’nun ısıtma teli taklit ve benzerlerine göre 17 kat daha pahalı ve kalitelidir. Bu sebeple sağlıklı temiz infrared ışığı üretir.

 

UFO'NUN KLASİK ISITICILARA KARŞI AVANTAJLARI

Mekânlarda çoğunlukla kullanılan Konvektif ısınma sistemlerinde ısıtıcı, çevreyi ısıtmak için ortamdaki tüm havayı ısıtmak durumundadır. Isıtıcı çalıştıktan sonra 40 dakika havayı ısıtmak ile geçer.

Bu da performans ve enerji kaybına sebep olur. Yüksek tavanlar, yeterince izole edilmemiş kapı, pencere boşlukları bu kaybı daha da artıracaktır. UFO ısıtıcıların çalışma şekli bunlardan çok farklıdır.

Işığıyla ısı ulaştıran UFO infrared ısıtıcı, fotonlar aracılığıyla direkt vücudumuza, giysimize, eşyalara yükleme yapar. Isınan bu objeler ile UFO'nun aluminyum gövdesinde oluşan sıcaklık ortamdaki ısı gücünü artıracaktır.

Bu şekilde daha verimli, ekonomik bir ısıtıcı ile enerjiden, performanstan ödün vermezsiniz. Kapalı alanlarda olduğu gibi açık alanlarda da UFO ısıtıcılardan yüksek verim elde edebilirsiniz.

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler