Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak

Natures Design - Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak - 71141 (71141)

Fiyat : ₺4.425,00(KDV Dahil)
Barkod : 4260191982073
₺911,55 'den başlayan taksitlerle
15
:
  •              
  •     
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak

Alladin Su Canlandırıcı Karaf, doğanın kusursuz geometrisi ve altın orana uygun tasarımıyla suyu canlandıran bir set. Sette yer alan 1.3 Litre Alladin su canlandırıcı karaf, altı basamaklı tasarımıyla Fibonacci dizilimine uygun bir şekilde şekillendiriliyor. Bu tasarım, doğanın mükemmel geometrisine uyumla suya canlılık kazandıran özelliklerden sadece biri. Ayrıca, karafın tabanında 24 ayar altından yapılan yaşam çiçeği sembolü bulunuyor. Bu sembol, şık bir görünüm sunmanın yanı sıra enerji sunan etkisiyle canlı su tüketmek isteyenlerin tercihi Sette yer alan Mythos bardaklar da altın yaşam çiçeği sembolünü taşıyarak canlı suyun her sunumda enerjisini korumasına yardımcı oluyor.

Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak seti, İsviçre'de yapılarak sizlere ulaşıyor. Karaf, 1.3 litre hacme sahip ve Mythos bardaklar ise 250 ml kapasiteli. Sunumlarda şıklığıyla öne çıkan set, özel günlerde ikramlarda kullanılabiliyor. Aynı zamanda mükemmel bir ev hediyesi seçeneği olarak da değerlendirilebiliyor. Geleneksel cam üfleme teknikleri kullanılarak el yapımı olarak üretilen karaf, yüksek kaliteli ve kurşunsuz cam malzeme ile evinizin en özel köşesinde yer almaya layık. Siz de evinizde, ofisinizde, bekleme salonlarında veya davetlerinizde Alladin su canlandırıcı karaf ve dörtlü bardak seti ile göz kamaştıran sunumlara imza atabilirsiniz.

 
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak ile Canlı Su

Su, doğanın canlı bir parçası ve suyun kaynağından gelen doğal enerjisi insan bedeni için oldukça faydalı. Ancak modern yaşam alışkanlıkları ve kentleşme gibi faktörler nedeniyle insanlar su kaynaklarından uzaklaşmış durumda. Kentlere su ulaştıran modern sistemler ve dağıtım şebekeleri, suyun titreşimini ve enerjisini olumsuz etkiliyor. Yüksek basınç altında akan ve uzun süre depolanan sular, temizlik amacıyla kullanılan kimyasallar ve distilasyon işlemi nedeniyle su doğal canlılığını kaybediyor. Bu durumda suyun yaşam enerjisi azalıyor.

Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak seti, suyun enerjisini yeniden kazanması için tasarlanıyor. Altın Oran'a uygun şekli, yaşam çiçeği sembolü ve cam malzemesi sayesinde su, kaynağındaki enerjisini geri alıyor. Karaf ve su canlandırıcı bardaklar sıvının enerjisini tazeliyor, doğadakine en yakın frekansa ulaştırarak canlı suyun faydalarını evinize getiriyor.

Üstelik suyun biyolojik kalitesinin işareti olan canlılığı ölçümlemeniz de mümkün. Andre Bovis tarafından geliştirilen ölçüm birimine göre, insan sağlığı için tüketilen gıdaların ve içeceklerin 6500 bovis değerinin üzerinde olması gerekli. Alladin karaf içinde dinlendirilen su, yapılan çalışmalara göre canlanarak 1 dakikadan itibaren 18.500'e kadar yükselen bovis değerine sahip oluyor. Bu ölçüm, suyun enerjisinin ve canlılığının geri kazandığını göstermek için yeterli.

 
Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak Faydaları Nelerdir?

Peki Alladin su canlandırıcı set ile elde edilen canlı suyun insana faydaları neler? Öncelikle, canlı su vücudun kendini onarma sistemini harekete geçirmek için destek oluyor. Yapılandırma sonucunda elde edilen su, yenilenme enerjisini bedene yayarak iyileşme gücünü destekliyor. Suyla beraber tüm organlara ulaşan yüksek enerji, yaşam enerjisinin açığa çıkmasına yardımcı oluyor.

Ayrıca, doğal kaynaklarda bulunan negatif iyonlar suyun şebekede hapsedildiğinde ve depolandığında kayboluyor. Ancak bu iyonlar, vücut, zihin ve ruh için önemli bir kaynak ve canlandırılmış suyun negatif iyon yükü de artıyor. Testler, musluk suyunda tespit edilen 3.324 negatif iyon yükünün Alladin su yapılandırıcı karaf içinde sadece 3 dakika bekletildiğinde 12.863'e kadar yükseldiğini gösteriyor.

Ayrıca, karaf içinde bekletilen suyun altıgen kristalleri oluşturduğu ve mikroskop altında gözlemlendiği tespit edildi. Diğer bir deyişle suyun dondurularak mikroskop altında gözlemlendiği üzere kalitesinde de artış meydana geliyor. Siz de Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak setini kullanarak şık ikramlar hazırlayabilir ve suyun doğal enerjisinden daha fazla faydalanabilirsiniz. Defya Ailesi'nde bulunan Alladin Su Canlandırıcı 1.3 litre karaf ve dörtlü su canlandırıcı bardak setini Defya.com.tr üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz.

  • ÖNCE
  • SONRA
 
  • Altın Oran
  • Fibonacci Dizilimi
 
  • Teknik Özellikler

    Ürün Adı: Alladin Su Canlandırıcı Karaf 1.3Lt + 4 Mythos Bardak
    Stok Kodu: 71141
    Barkod: 4260191982073
    Menşei: Polonya
    Kapasite: 1,3 litre / 44 oz
    Materyel: 70° C / 158° F’a kadar dayanıklı kurşunsuz cam
    Ağırlık: Karaf/825 gr
    Karaf Çapı: 51cm
    Karaf Yüksekliği: 28cm
    Koli Ölçüsü: 17,5 cm (E) x 30 cm (Y) x 17,5 cm (D)
    Koli Ağırlığı: 1,660 gr

Defya Ailesi, Naturas Design marka ürünlerin Türkiye’deki tek yetkili ithalcisi ve dağıtıcısıdır.

Videolar
  •          
Dokümanlar
Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler