Copperson 26cm İNOX TAVA
Copperson 26cm İNOX TAVA

Copperson 26cm İNOX TAVA (2607)

Marka : Copperson
İndirim Oranı : %18 İndirim
Fiyat : ₺1.699,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.399,00(KDV Dahil)
Barkod : 8683695640502
₺288,19 'den başlayan taksitlerle
:

Maksimum dayanıklılık ve hızlı, eşit ısı dağılımı için 2 katman dayanıklı paslanmaz çelik ve birbirine bağlayan alüminyum ile yapılan üç katlı yapı.

Güvenli bir tutuş sağlamak ve stil eklemek için perçinli paslanmaz çelik kulplar
 

İndüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumlu ve 400°C'ye kadar fırın için güvenli

 

Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur
 

10 yıl garanti süresi

 

İlk Kullanımdan Önce: İlk kullanımdan önce tavayı yıkadığınızdan ve kullanımlar arasında iyice temizlediğinizden emin olun.

Kızartma, Soteleme için: Oda sıcaklığındaki yiyeceklerle başlayın. Sıçramayı önlemek için yiyecekleri pişirmeden önce kurutun. Pişirmeden önce tavayı düşük ila orta ateşte ısıtın. Tava yüzeyini kaplayacak kadar yağ ekleyin. Yağ sıcakken tavaya yiyecek ekleyin. Yağ hazır olduğunda hafif bir buhar göreceksiniz. Tavaya eklendiğinde yiyecekler cızırdamalıdır. Yemeğin pişmesine izin verin. Yiyecekleri tavadan çıkardıktan sonra, şarap veya et suyu ile soteleyebilirsiniz.
 

Haşlama için: Bu, yüksek ısı kullanılması gereken tek durumdur.


Fırında Pişirmek İçin: Fırın da 400c 'ye kadar güvenlidir.

 

Dikkat: Ön ısıtma dışında boş tavalar sıcak ocak üzerinde bırakılmamalıdır çünkü zarar verebilir. Aşırı ısınma, kahverengi veya mavi lekelerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Tencerenizde küçük beyaz noktaların veya çukurların oluşmasını önlemek için sıvıları kaynatın veya tuz eklemeden önce yemeğin pişmeye başlamasını bekleyin. Çukurlaşma, pişirme performansını etkilemez ancak tavanızın iç yapısının güzelliğini azaltabilir.
Paslanmaz çeliğin renginin değişmesine neden olabilir, ancak performansını etkilemez.
Bulaşık makinesinde güvenle kullanabilirsiniz

 

Copperson’unuzun yepyeni görünmesini sağlamak için, pişirme kaplarınızı sabun ve süngerle yıkamanızı öneririz.

Temizlemeden önce tavayı soğumaya bırakın. Kalan yiyecekleri ılık suyla durulayın. Ilık, sabunlu suya batırın, ardından sünger veya yumuşak bir bezle yıkayın. Daha zor temizlik için Scotch Bride kullanın. Lekelenmeyi önlemek için ılık suyla durulayın ve hemen kurulayın.
Yanmış Yiyecekler İçin: Yüzeye bolca kabartma tozu serpin, su ekleyin ve kaynatın. Yüzeydeki yiyecek parçacıklarını gevşetmek için tahta kaşık kullanın.
Yanmış yağ, protein ve kömürleşmiş yiyecekler gibi Temizlemesi Zor Noktalar veya İşaretler için: sıvı deterjan gibi aşındırıcı olmayan, klor içermeyen bir temizleyici ile temizleyin. Deterjan ve az miktarda su ile bir solüsyon oluşturun. Solüsyonu yumuşak bir bez veya sünger kullanarak dairesel hareketlerle ovalayarak uygulayın. Ilık suyla durulayın ve hemen kurulayın. Gerekirse tekrarlayın, fırçalamadan önce solüsyonun tavada ıslanmasına izin verin.

Mavi veya gökkuşağı renk Atmaları İçin: Tavayı sünger veya yumuşak bir bez ve beyaz sirke ile silin.

Bulutlu Beyaz Sert Su Lekeleri için: 1:1 beyaz sirkeyi su solüsyonuna kaynatarak çıkarın.

 

Dikkat: Tavaya zarar verebilecek fırın temizleyicileri, çelik yün, çelik ovma süngerleri, sert deterjanlar veya ağartıcı veya peroksit içeren deterjanlar kullanmayın. Scotch Bride yalnızca paslanmaz çelik yüzeylerde kullanılabilir. Sıcak bir tavayı asla soğuk suyun altına koymayın, bu bükülmeye neden olabilir.

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler