Electrolux E6TB1-6ST SÜRAHİ BLENDER
Electrolux E6TB1-6ST SÜRAHİ BLENDER
Electrolux E6TB1-6ST SÜRAHİ BLENDER
Electrolux E6TB1-6ST SÜRAHİ BLENDER
Electrolux E6TB1-6ST SÜRAHİ BLENDER

Electrolux E6TB1-6ST SÜRAHİ BLENDER (E6TB1-6ST)

Marka : Electrolux
İndirim Oranı : %4 İndirim
Fiyat : ₺4.999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.799,00(KDV Dahil)
Barkod : 7332543793020
₺988,59 'den başlayan taksitlerle
:

Electrolux E6tb1-6st Explore 6 1400 W Cam Sürahili Blender

Electrolux E6TB1-6ST Explore 6 1400 W Cam Sürahili Blender Taze Smoothie'den Sıcak Çorbaya Kadar Sürekli Harika Tat Bol çeşitli, sağlıklı ve harika tada sahip karışımlar oluşturmak, Explore 6 ve Truflow® bıçaklarıyla hiç bu kadar kolay olmamıştı. TruFlow® Bıçaklarla Mükemmel Karıştırma Truflow® bıçaklarla her seferinde istediğiniz dokuya ulaşın. Altı Truflow® bıçak, en sevdiğiniz karışımlarda %48'e kadar* daha pürüzsüz ve daha tutarlı dokular için gıda karışımını artırır. 1400W Güçle Tutarlı ve Güvenli Sonuçlar İstediğiniz dokuya ulaşmak her zamankinden daha kolay. Güçlü motor, bıçakları harekete geçirmek ve hassas çorbaları karıştırmaktan buz kırmaya kadar tüm malzemeleri verimli bir şekilde işlemek için harekete geçirir. Sıcak ve Soğuk Karışımlar İçin Isıya Dayanıklı Cam Kavanoz Explore 6 yüksek güçlü blender size çok çeşitli tarifleri keşfetme özgürlüğü verir. 100°C'ye kadar aşırı sıcaklık değişimlerine dayanabilen borosilikat cam kavanoz sayesinde taze smoothie'lerden soğuk içeceklere ve sıcak çorbaya kadar her şeyi karıştırmanın keyfini çıkarın. Tarif Programları ve Değişken Hızlarla Tutarlı Sonuçlar Explore 6 High Power blender ile mutfakta deneyler yapın ve tutarlı dokuların tadını çıkarın. Bir düğmeye dokunarak smoothie'leriniz, kırılmış buzunuz ve sıcak çorbanız için her zaman tutarlı sonuçlar elde edersiniz. Değişken hızlarla hassas kontrol elde edin ve Pulse işleviyle gücü artırın. Geniş 1.75 Litrelik Sürahi Büyük kavanoz, tüm aile için taze smoothie'den özel toplantılar için lezzetli çorbaya kadar her şeyi hazırlamak için ideal kapasite sağlar. Teknik Özellikler Renk: Paslanmaz Çelik Kablo Uzunluğu (m): 1 Hız Ayarları: 8 Giriş Gücü (W):1400 Sürahi Kapasitesi (ml): 1750

 

 

aze Smoothie'den Sıcak Çorbaya Kadar Sürekli Harika Tat

Bol çeşitli, sağlıklı ve harika tada sahip karışımlar oluşturmak, Explore 6 ve Truflow® bıçaklarıyla hiç bu kadar kolay olmamıştı.

 

TruFlow® Bıçaklarla Mükemmel Karıştırma

 

TruFlow® Bıçaklarla Mükemmel Karıştırma

 

Truflow® bıçaklarla her seferinde istediğiniz dokuya ulaşın. Altı Truflow® bıçak, en sevdiğiniz karışımlarda %48'e kadar* daha pürüzsüz ve daha tutarlı dokular için gıda karışımını artırır.

 

1400W Güçle Tutarlı ve Güvenli Sonuçlar

 

1400W Güçle Tutarlı ve Güvenli Sonuçlar

İstediğiniz dokuya ulaşmak her zamankinden daha kolay. Güçlü motor, bıçakları harekete geçirmek ve hassas çorbaları karıştırmaktan buz kırmaya kadar tüm malzemeleri verimli bir şekilde işlemek için harekete geçirir.

 

Sıcak ve Soğuk Karışımlar İçin Isıya Dayanıklı Cam Kavanoz

 

Sıcak ve Soğuk Karışımlar İçin Isıya Dayanıklı Cam Kavanoz

 

Explore 6 yüksek güçlü blender size çok çeşitli tarifleri keşfetme özgürlüğü verir. 100°C'ye kadar aşırı sıcaklık değişimlerine dayanabilen borosilikat cam kavanoz sayesinde taze smoothie'lerden soğuk içeceklere ve sıcak çorbaya kadar her şeyi karıştırmanın keyfini çıkarın.

 

Tarif Programları ve Değişken Hızlarla Tutarlı Sonuçlar

Tarif Programları ve Değişken Hızlarla Tutarlı Sonuçlar

 

Explore 6 High Power blender ile mutfakta deneyler yapın ve tutarlı dokuların tadını çıkarın. Bir düğmeye dokunarak smoothie'leriniz, kırılmış buzunuz ve sıcak çorbanız için her zaman tutarlı sonuçlar elde edersiniz. Değişken hızlarla hassas kontrol elde edin ve Pulse işleviyle gücü artırın.

 

Geniş 1.75 Litrelik Sürahi

 

Geniş 1.75 Litrelik Sürahi

 

Büyük kavanoz, tüm aile için taze smoothie'den özel toplantılar için lezzetli çorbaya kadar her şeyi hazırlamak için ideal kapasite sağlar.

Ana Özellikler

  • Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir - Çıkarılabilir bıçaklar ve diğer aksesuarlar bulaşık makinesinde yıkanabilir
  • Kırılmaz kap

 

 

 

 

 

 

 

 

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler