Benzer Ürünler
Electrolux E6VB1-8ST VAKUM ÖZELLİKLİ SÜRAHİ
Electrolux E6VB1-8ST VAKUM ÖZELLİKLİ SÜRAHİ

Electrolux E6VB1-8ST VAKUM ÖZELLİKLİ SÜRAHİ (E6VB1-8ST)

Marka : Electrolux
İndirim Oranı : %3 İndirim
Fiyat : ₺3.899,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.799,00(KDV Dahil)
Barkod : 7332543726165
₺782,59 'den başlayan taksitlerle
:

Keşfedin 6 Vakumlu Karıştırıcı sürahiden kalan havayı dışarı pompalar. Bu, oksidasyona karşı korur ve lezzetli, taze ve besleyici smoothie'ler olan C vitaminini korur.

Vakum teknolojimiz, karıştırma sırasında ve sonrasında oksidasyona karşı koruma sağlar. Bu da C vitamini ve antioksidanların korunmuş olduğu anlamına gelir. Daha pürüzsüz bir dokuya sahip canlı renklerde besleyici içecekler oluşturmanıza olanak tanır.

Bu 3'ü 1 arada paket servis şişesinde smoothie'leri karıştırın, saklayın ve yanınızda taşıyın. Vakum pompası ve hava geçirmez kapağı içeceğin daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Hareket halindeyken bile içeceğin C vitaminlerini ve tadını korumaya yardımcı olur.

Truflow® bıçakları ile her seferinde istediğiniz kıvamı elde edersiniz. Altı Truflow® bıçağı, tüm favori yemeklerinizde daha iyi karıştırma ve %48* daha pürüzsüz ve daha eşit tutarlılık sağlar.

Güçlü Explore 6 Vakumlu blender, yeni tarifleri keşfetmek için pek çok fırsat sunar. 100 °C'ye kadar sıcaklık değişimlerine dayanabilen borosilikat cam sürahi ile taze bir smoothie'den soğuk içeceklere veya sıcak çorbalara kadar her şeyi kolayca karıştırabilirsiniz. Sürahi, kaynayan suya dökülmeden önce en az 4 saat oda sıcaklığında (25 °C) bekletilmelidir.

Güvenilir çalışma için güçlü 1400 W motor İstenilen kıvamı elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Güçlü motor, bıçakları harekete geçirir ve lezzetli bir çorbayı karıştırmaktan buz kırmaya kadar tüm malzemeleri verimli bir şekilde işler.

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler