ERATEC - Taş fırın seti PM-27 (Yeni Model)
ERATEC - Taş fırın seti PM-27 (Yeni Model)
1
ERATEC - Taş fırın seti PM-27 (Yeni Model)
ERATEC - Taş fırın seti PM-27 (Yeni Model)
ERATEC - Taş fırın seti PM-27 (Yeni Model)
ERATEC - Taş fırın seti PM-27 (Yeni Model)

ERATEC - Taş fırın seti PM-27 (Yeni Model) (STEİNOFEN SET PM-27)

Marka : ERATEC
İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺8.299,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺7.899,00(KDV Dahil)
Barkod : 0737669097866
₺1.627,19 'den başlayan taksitlerle
:

Bu ürün hakkında

  • Pizza fırını – Eratec mini fırın sadece birkaç dakika içinde pizza, tart, lahmacun ve tava yemekleri gibi lezzetli yemekler hazırlar. Kullanılabilir taş sayesinde yemek lezzetli, orijinal bir taş fırın tadı kazanır.
  • Taş soba tadı - Kendi mutfağınızdaki geleneksel taş fırının tadı çok özeldir! Elektrikli ısıtma elemanları sayesinde fırın küçük, kullanışlıdır ve iç ve bahçe için mükemmeldir.
  • Aksesuarlar: Elektrikli masa fırına ek olarak aksesuar satıyoruz - bu pakette bir hamur kesici / pizza rulosu, bir tava parçası ve pizzayı kolayca fırına itmek için iki kürekten oluşur.
  • Kullanım: Mini fırın birkaç dakika içinde 400°C'ye kadar önceden ısıtılır. Şimdi hazırlanan pizza pizza bir pizza küreği yardımıyla fırının plakasına yerleştirilebilir. Yüksek ısı sayesinde pizza en kısa sürede hazırdır.
  • EraTec: Era-Tec 20 yıldır günlük hayatınızı kolaylaştıran mutfak aletleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ailenizle lezzetli yemeklerin tadını hızlı bir şekilde çıkarabilmeniz için günlük yardımcılar yardımıyla hayatı iyileştirmek için kendimizi hedefledik.
  • Sadece pizza pişirmek için uygun değildir. Ekmek yapma makinesi olarak da kullanılabilen SET PM-27 taş fırın ile kendi ekmeğinizi, pizzanızı, makarnanızı ve tatlılarınızı pişirin.
  • Güvenli ve kullanımı kolaydır, taş fırının geleneksel tadını alırsınız! Ve eşit bir sıcaklıktan faydalanırsınız.
  • SET PM-27 taş fırın pizza makinesi, sadece birkaç basit adımla profesyonel üretimde maksimum 400° ve üzeri sıcaklığa ulaşır.
  • Bu paket, bir hamur kesici / pizza merdanesi, bir XXL – tava eki ve pizzanın fırına kolayca itilebileceği iki yapışmaz kürekten oluşur.
  • Pizza taşı fırın, ekmek pişirme taşı sayesinde doğal ve katkısız bir lezzet sağlar. Bu, ateş kilinden yapılmıştır ve kimyasal katkı maddesi içermez.
  • PM-27 taş fırın, yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemelerden üretilmiştir ve size uzun bir kullanım ömrü sunar.
  • Yeni bir sıcaklık göstergesi size her zaman doğru değerleri gösterir
  • Ürün Açıklaması

    Kompakt ve yerden tasarruf sağlayan

     

    Kompakt ve yerden tasarruf sağlayan bir taş fırın arıyorsanız PM-27 tam da ihtiyacınız olan şey. Kompakt tasarımı sayesinde ocağı yan yatırabilir ve yerden tasarruf sağlayacak şekilde saklayabilirsiniz.

     

    PM-27 Pizza Makinesi ile sadece pizza pişirmekle kalmazsınız.

     

    PM-27 Pizza Makinesi ile sadece pizza değil, aynı zamanda tatlılar, hamur işleri, et, tost, kestane, bisküvi, kek ve rulo gibi diğer yemekleri de pişirebilirsiniz. Ekmek pişirme taşı ve alt ve üst olmak üzere iki ısıtma elemanı sayesinde yemek her yönden eşit şekilde ısıtılır veya pişirilir ve taş fırının çıtır tadını verir. Ekmek pişirme taşı 400 dereceye kadar sıcaklıklara ulaşır, böylece PM-27 Pizza Makinesi profesyonel pişirme sonuçlarına hızla ulaşır.

     

    Şimdi siz de bir pizzacı olun

     

    PM-27 Pizza Makinesi, profesyonel bir taş fırına benzer şekilde kısa sürede yüksek sıcaklıklara ulaşabilir. Yıldırım hızında servis tepsisi: masada veya bahçede, arkadaşlarınızla ve ailenizle yaklaşık 5 dakikada ev yapımı pizza. Hatta dondurulmuş pizzayı yaklaşık 2-3 dakika içinde yepyeni bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Hamurdaki nemi gideren ateş tuğlası taşımızla yemeklerinizi eşit şekilde pişirin ve hamurunuza mükemmel bir kabuk verin.

    PM-27 taş fırının özellikleri şunlardır: -üst ve alt ısı, KAPALI -güçlendirilmiş alt ısı -kapağı kaldırmak için her bir sol ve sağ kanca.

    NOT: 400°C derecelere çıkan bu cihazda taşının kararması ürünün bir özelliğidir. Taşın kararması ürünü hiçbir şekilde olumsuz etkilemez.

     

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler