Inaba Ciao Chicken Stew Tavuk Güveçli Pate Yetişkin Konserve Kedi Maması 40 Gr
Inaba Ciao Chicken Stew Tavuk Güveçli Pate Yetişkin Konserve Kedi Maması 40 Gr

Inaba Ciao Chicken Stew Tavuk Güveçli Pate Yetişkin Konserve Kedi Maması 40 Gr (12-EU811)

Marka : Inaba
Fiyat : ₺120,80(KDV Dahil)
Barkod : 8859387701022
₺24,89 'den başlayan taksitlerle
:
Inaba Ciao Chicken Stew Tavuk Güveçli Pate Yetişkin Konserve Kedi Maması 40 Gr
 
Inaba Ciao Chicken Stew, kediler için lezzetli bir konserve mama seçeneğidir. Tavuk güveçli pate yapısıyla, kedilerin iştahını kabartır ve lezzetli bir deneyim sunar. Her biri 40 gram olan bu konserve mama, kedilerin sağlıklı ve dengeli bir beslenme sağlar.
 
Tavuk Güveçli Pate Lezzeti: Tavuk güveçli pate yapısıyla kedilerin iştahını artırır. Lezzetli tadıyla kedilerinize keyifli bir beslenme deneyimi sunar.
Sağlıklı İçerikler: Inaba Ciao Chicken Stew, sağlıklı ve doğal içeriklerle hazırlanmıştır. Kedilerin ihtiyaç duyduğu temel besin maddelerini içerir ve onların sağlıklı gelişimine katkıda bulunur.
Pratik ve Kullanışlı: Her biri 40 gram olan tekli ambalajlar, kullanımı pratik hale getirir ve mama tazeliğini korur. Bu sayede kedileriniz her zaman taze ve lezzetli bir beslenme deneyimine sahip olurlar.
Yetişkin Kediler İçin Uygundur: Yetişkin kedilerin ihtiyaçlarına özel olarak formüle edilmiştir. Onların günlük beslenme gereksinimlerini karşılar ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olur.
Inaba Ciao Chicken Stew Tavuk Güveçli Pate Yetişkin Konserve Kedi Maması, kedilerinizin sağlıklı ve lezzetli bir beslenme deneyimi yaşamasını sağlar.


Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler