Microsoft 365 Aile - Elektronik Lisans
Microsoft 365 Aile - Elektronik Lisans
Microsoft 365 Aile - Elektronik Lisans
Microsoft 365 Aile - Elektronik Lisans

Microsoft 365 Aile - Elektronik Lisans (6GQ-00086)

Marka : MICROSOFT
Fiyat : ₺2.253,77(KDV Dahil)
₺464,28 'den başlayan taksitlerle
:

Marka:MICROSOFT
Açıklama Diğer:Microsoft ESD ürünleri sadece son kullanıcı siparişlerine istinaden tercih edilmelidir, ürünlerde stok tutulması ve/veya key bilgisinin ilgili SK dışında kullanılması uygun değildir.
Tip:Ofis yazılım paketi
Kullanıcı lisansı sayısı:1 lisans(lar)
Yazılım çeşidi:Elektronik Yazılım İndirme (ESD)
Dil versiyonu:Türkçe
Dağıtım tipi:İndirme
Desteklenen Windows çalışma sistemleri:Windows 10, Windows 11
Desteklenen Mac çalışma sistemleri:Evet
Mobil çalışma sistemleri destekli:Android, iOS
Minimum sabit disk alanı:4000 MB
Asgari RAM:2048 MB
Minimum işlemci hızı:1600 MHz
Minimum gösterge çözünürlük gerekliliği:1280 x 768 Piksel
Tavsiye edilen hard disk alanı:4 GB
Macintosh için minimum sistem gereksinimleri:Intel işlemci, 4 GB RAM, 10 GB kullanılabilir disk alanı, 1280 x 800 ekran çözünürlüğü
İnternet bağlantısı gerekli:Evet
Açıklama:Microsoft 365 Aile ile herkesin potansiyelini en üst düzeye çıkarın
Tek bir planda kendinizin ve ailenizin farklı cihazlardan erişebileceğiniz dijital güvenlik, güvenli bulut depolama alanı ve yenilikçi uygulamalar edinin.

İçinizin her zaman rahat olacağından emin olun
Microsoft 365 ile en önemli içerikleri kolayca koruyun. Microsoft Defender ile aileniz ve siz İnternet'te gezinirken hem çevrimiçi güvenliğinizi hem verilerinizin ve cihazlarınızın güvenliğini sağlayın. OneDrive'a kaydedilen belgeler, fotoğraflar ve videolara tüm cihazlardan erişilebilir. Outlook'ta çeşitli e-posta hesaplarınızı, takvimlerinizi ve kişilerinizi sorunsuz bir şekilde yönetin ve olası e-posta risklerinin tıklanmadan önce belirlenebilmesi için otomatik ek tarama ve bağlantı denetimiFootnote2 özelliğinden yararlanın.

Fikirlerinizi iyileştirin
Microsoft 365'te akıllı önerilerle içeriğinizi zenginleştirin. Yerleşik özellikler, sizin ve ailenizin içeriğinizi kolayca oluşturmanıza, iyileştirmenize ve kusursuz hale getirmenize yardımcı olabilecek öneriler sunar. Yalnızca birkaç tıklamayla harika görünen belgeler oluşturun. Akıllı biçimlendirme, yazı tipi ve stil önerileri, sizin elinizden çıkmış gibi görünen bir belgeyi zahmetsizce oluşturmanıza yardımcı olur. İster yazılı ister sözlü olarak, yazma ve konuşma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak yerleşik araçlarla kendinizi net ve emin bir dille ifade etmeyi öğrenin.

Cihazlarınızı en iyi duruma getirin
Microsoft 365 ile günlük görevleri daha kolay hale getirin. Sorunsuz depolama alanıyla istediğinizi kaydedebilir, dosyalarınıza her yerden erişebilir ve başkalarıyla kolayca paylaşabilirsiniz. Microsoft 365, telefondan dizüstü bilgisayara, masaüstü bilgisayardan tablete, sizin ve ailenizin her gün kullandığınız tüm cihazlarda çalışır. İhtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan yerleşik erişilebilirlik özellikleri, hedeflerinize sizin için en uygun şekilde ulaşmanıza yardımcı olur.

Aileler veya küçük gruplar için önerilir
Microsoft 365'in tüm avantajlarını beş kişiye kadar paylaşın. Paylaşım, her kişinin birden fazla bilgisayar, Mac, iPhone, iPad ve Android telefon ve tablette kendi uygulamalarını ve bulut depolama alanını kullanma esnekliğine sahip olmasıdır. (iOS ve Android için uygulamanın ayrıca indirilmesi gerekir.)

Kişisel veri ve cihaz koruması
Her kullanıcı, en sevdiği cihazlar için Microsoft Defender gelişmiş korumasıyla dijital güvenliğini kolayca yönetebilir ve çevrimiçi tehditlere karşı önlem alabilir.

Güçlü üretkenlik uygulamaları
Her kullanıcının gerçek zamanlı iş bir
Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler