Pro One Kedi ve Köpekler için Göz Temizleme Solüsyonu 50 Ml
Pro One Kedi ve Köpekler için Göz Temizleme Solüsyonu 50 Ml

Pro One Kedi ve Köpekler için Göz Temizleme Solüsyonu 50 Ml (07-09-ONE)

Marka : Pro One
Fiyat : ₺85,48(KDV Dahil)
Barkod : 8683143884892
₺17,61 'den başlayan taksitlerle
:
Sadece hayvan sağlığında kullanılır.

Bileşimi: Renksiz çözelti, propilen glikol, borik asit, sodyum lauril sülfat, kokomidopropil betain, kokoglukosid, aloe vera ekstraktı, metil sulfonil metan, polisorbat 20, metil paraben ihtiva eder.

Farmakolojik Özellikler: PROONE Eye Cleaner göz yaşı lekelerini çıkarmak için formüle edilmiştir. Kullanım Sahası: PROONE Eye Cleaner kedi ve köpeklerde göz yaşı lekelerinin çıkartılmasında kullanılır. Kullanım Şekli ve Dozu: Ürünün özel damlalığını kullanarak, pamuk çubuğa, gazlı beze veya pamuk  parçasına az miktarda PROONE Eye Cleaner damlatılır ve gözün çevresindeki lekeli, kirli alanlar hafifçe silinir. Temizlemede her göz çevresi için ayrı bir pamuk çubuk, gazlı bez veya pamuk  kullanılmalıdır. Temizleme sırasında ürünün gözle temas etmemesine dikkat edilmelidir. Uygulamadan sonra temiz bir gazlı bez veya pamukla uygulama yeri kurulanmalıdır. Oluşmuş lekeleri gidermek için 1 hafta süreyle günde  3 defa uygulama yapılmalıdır. Sonrasında leke oluşumunu engellemek için haftada 1 - 2 defa düzenli  olarak kullanılmalıdır. Uygulamaya  irritasyon görülmesi halinde son verilmelidir. İnatçı ve ciddi durumlarda veteriner hekime danışılmalıdır. İstenmeyen Yan Etkiler: Kullanım şekline uyulduğu takdirde istenmeyen / yan etki görülmez. Hedef Olmayan Türler İçin Uyarılar: Hedef olmayan türlerde kullanılmamalıdır. Genel Uyarılar: Direkt güneş ışığından ve ısıdan koruyunuz. Her kullanımdan sonra kapağı kapatınız. Çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı yerlerde bulundurunuz. Göz damlası olarak kullanmayınız. Kabuk bağlamış veya açık yaralar üzerinde kullanılmamalıdır. Yiyecek, içecek maddelerinden uzakta saklayınız. Göze teması halinde bol su ile yıkayınız. Kullanım öncesinde ve sonrasında ellerinizi yıkayınız. Uygulayıcının Alması Gereken Önlemler: Ürünün vücuda ve göze temasından kaçınılmalı, temas halinde bol su ile yıkanmalıdır.

Muhafaza Şekli ve Raf Ömrü: Kuru serin ve kuru bir yerde, direkt güneş ışığından korunarak muhafaza edilmeli ve dondurulmamalıdır. Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 yıldır.



Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler