Pro One Kedi ve Köpekler için Kulak Temizleme Solüsyonu 50 Ml
Pro One Kedi ve Köpekler için Kulak Temizleme Solüsyonu 50 Ml

Pro One Kedi ve Köpekler için Kulak Temizleme Solüsyonu 50 Ml (07-10-ONE)

Marka : Pro One
Fiyat : ₺120,12(KDV Dahil)
Barkod : 8683143884885
₺24,74 'den başlayan taksitlerle
:
Sadece hayvan sağlığında kullanılır.

Bileşimi: Mavi renkli emülsiyon, propylene glycol, lauryl sulfosuccinate, dimethıcon, glycerine, laktik asit, salisilik asit, nane aroması, brilliant blue, metil paraben ihtiva eder. Farmakolojik

Özellikleri: Ürün formülünde bulunan maddeler kulak kirini yumuşatır ve kulağın temizlenmesini sağlar. Kullanım Yeri: Kedi ve köpeklerde; Kulak kiri birikiminin temizlenmesine yardımcı olur. Kokuyu önler. Kulak kanalının kuru kalması sağlar. Uygulama Şekli ve Dozu: Hayvanın başı dik durumdayken dış kulak kanalı içerisine köpeklerde 6-8 damla, kedilerde 3-5 damla damlatılır ve masaj yapılır. Masajdan sonra hayvanın başını sallamasına izin verilmelidir. Daha sonra pamukla kulak temizlenir ve kirler uzaklaştırılır. Yüzme ve banyo sonrası özellikle kullanılması önerilmektedir. Ürün haftada 2-3 defa uygulanabilir. Eğer kulak çok kirli ise günde  2-3 uygulama yapılabilir. Özel Klinik Bilgiler ve Hedef Türler İçin Uyarılar: Eğer kulakta yara var ise ürün kullanılmamalıdır. Genel Uyarılar: Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Gözle temasından kaçınınız. Eğer gözle temas ederse ılık suyla yıkayınız. Tahriş devam ederse tıbbi yardım isteyiniz. Ürünü yiyecek, içeceklerden uzakta saklayınız. Çoçukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Sadece hayvan sağlığında kullanılır.

Muhafaza  Şartları  Ve  Raf  Ömrü: Kuru serin ve kuru bir yerde, direkt güneş ışığından korunarak, oda sıcaklığında ağzı kapalı bir şekilde muhafaza edilmelidir. Dondurulmamalıdır. Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 yıldır.



Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler