Pro One Köpekler için Pati ve Burun Bakım Kremi 25 Gr
Pro One Köpekler için Pati ve Burun Bakım Kremi 25 Gr

Pro One Köpekler için Pati ve Burun Bakım Kremi 25 Gr (07-39-ONE)

Marka : Pro One
Fiyat : ₺105,50(KDV Dahil)
Barkod : 8683143884878
₺21,73 'den başlayan taksitlerle
:
PATİ BAKIM KREMİ

Sadece hayvan sağlığında kullanılır.

Bileşimi: Beyaz renkli krem, hindistan cevizi yağı, balmumu, tatlı badem yağı, zeytin yağı, calendula officinalis (aynısefa yağı), E vitamini, vazelin ve gliserin ihtiva eder.

Özellikler: Doğal içeriği ve vazelin yapısıyla burun ve patileri yumuşatır , nemlendirerek çatlamalarını önler. Bütün yıl boyunca yürüyüşlerde tüm sert yüzeylere karşı koruyucu bir tabaka oluşturur. Özellikle kış aylarında, buz, tuz, ve iri taneli kumlardan patileri korur. Engebeli arazide uzun yürüyüşler öncesi kullanımı faydalıdır. Su, alkol, parfüm, zararlı ve toksik kimyasallar, boya, renklendirici, paraben, sülfat içermez.

Kullanım Sahası: Bio PetActive Paw & Nose Care köpeklerde burun ve pati bakımına yardımcı olarak kullanılan bakım ürünüdür.

Uygulama Şekli: Uygulamadan önce burun veya patinin kuru ve temiz olmasına dikkat edilmelidir. Elinizle veya temizleme pamuğuyla yeterli miktarda krem patilere ve buruna sürülerek, masaj yapılır. Köpeğinizin dinlenmesi sırasında uygulamanız, ürünün kalıcılığını arttırır. En iyi sonuç için düzenli günlük kullanım tavsiye edilir.

Genel Uyarılar: Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz.

Uygulayıcının Alması Gereken Önlemler: Ürünün göze temasından kaçınılmalı, temas halinde bol su ile yıkanmalıdır.

Muhafaza Şartları ve Raf Ömrü: Kuru ve serin bir yerde, direkt güneş ışığından korunarak muhafaza edilmelidir. Dondurulmamalıdır. Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 yıldır. Ürünün açıldıktan sonra 1 yıl içerisinde kullanılması tavsiye edilmektedir.



Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler