Vet Prive Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 Kg
Vet Prive Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 Kg

Vet Prive Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 1.5 Kg (VET.PRV.0060)

Marka : Vet Prive
Fiyat : ₺547,27(KDV Dahil)
Barkod : 8683079748688
₺112,74 'den başlayan taksitlerle
:
Vet Prive Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması, yavru kedilerin sağlıklı büyüme ve gelişimini desteklemek için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İçeriğindeki tavuk eti, yavru kedilerin ihtiyaç duyduğu protein ve besin maddelerini sağlarken, diğer besleyici bileşenler de optimal büyüme ve sağlık için gereklidir.
Ürün Özellikleri:
Tavuk Eti: Tavuk eti, yüksek kaliteli protein kaynağıdır ve yavru kedilerin sağlıklı kas ve dokuların gelişimi için gereklidir.
Yavru Kedi İçin Özel Formül: Yavru kedilerin özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiştir. İçeriğindeki vitaminler, mineraller ve diğer besleyici maddeler, sağlıklı büyüme ve gelişimlerini destekler.
Kolay Sindirilebilir: Sindirim sistemleri henüz tam olarak gelişmemiş olan yavru kediler için kolay sindirilebilir içeriklere sahiptir.
Bağışıklık Sistemi Desteği: İçeriğindeki antioksidanlar ve bağışıklık sistemini destekleyen bileşenler, yavru kedilerin güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmalarına yardımcı olur.
Lezzetli Tadı: Yavru kedilerin seveceği lezzetli tavuklu formülüyle beslenme sürecini keyifli hale getirir.
Vet Prive Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması, yavru kedilerin sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümelerini sağlamak için özenle hazırlanmış dengeli bir beslenme seçeneğidir.


Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler