Benzer Ürünler
ZWILLING 349310030 TWİN CHEF BIÇAK SETİ, 8 PA

ZWILLING 349310030 TWİN CHEF BIÇAK SETİ, 8 PA (391.40.0078)

Marka : ZWILLING
İndirim Oranı : %27 İndirim
Fiyat : ₺4.999,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.649,00(KDV Dahil)
Barkod : 4009839271427
₺751,69 'den başlayan taksitlerle
:

Tam donanımlı - Zwilling'in TWIN Chef serisinden büyük bir sette bıçak bloğu. Bir bıçak bloğu mutfakta çalışmayı birçok yönden kolaylaştırır. Bıçak bloğundaki bıçaklar yerleştirilmiş, kullanıma hazır ve özenle saklanmıştır.

Set, Zwilling'den TWIN Chef serisinden 1 bıçak bloğu, 1 soyma ve süsleme bıçağı, 1 doğrama bıçağı, 1 et bıçağı, 1 şef bıçağı, 1 ekmek bıçağı, 1 bileme çeliği ve 1 çok amaçlı makastan oluşmaktadır.

Bıçak bloğu, yüksek kaliteli ve sürdürülebilir şekilde yetiştirilmiş bambudan yapılmıştır. Ön tarafta asil bir Zwilling logosu bulunabilir. Soyma ve süsleme bıçağı setteki en küçük bıçaktır. 10 cm uzunluğundaki bıçakla meyve ve sebzeleri çok kısa sürede soyabilir ve kesebilirsiniz. İnce bıçak ayrıca sarımsak veya pastırma için idealdir. En küçük kıkırdak, tendon ve yağ kalıntıları bile soyma bıçağıyla kolayca çıkarılabilir.

Et bıçağının 16 cm uzunluğundaki bıçağı ile eti en ince parçalara bölüp kesersiniz. Et bıçağının uzun, dar bıçağı çok sivrilir ve böylelikle kesim sırasında hassas hassasiyet sağlar.

20 cm bıçak uzunluğuna sahip şef bıçağı, mutfaktaki çok yönlü harika. Her iki tarafı da bilenmiş bıçak sayesinde özellikle balık ve eti kesmek için uygundur.

Ancak sebze ve meyveler de maket bıçağı için sorun değildir. Bıçak uzunluğu 13 cm olan evrensel bıçak, her mutfakta bir başka çok yönlü bıçaktır. Meyve, sebze, et veya balık olsun, tırtıklı kenar güvenli bir kesim sağlar ve düzgün kesilen malzemenin kaymasını önler. Ayrıca tırtıklı kenar sayesinde sert ekmek kabukları veya meyve kaseleri hassas bir şekilde kesilebilir. Tırtıklı kenar, bıçağa yapışan kırpıntıları da en aza indirir. Ekmek bıçağı, özellikle sert kabuklu ekmek kesmek için uygundur. 20 cm uzunluğundaki bıçağın tırtıklı kenarı, temiz bir kesim ve düz bir kesim sağlar. Setteki tüm bıçakların bıçakları, Zwilling özel eriyikten paslanmaz, damgalı özel çelikten yapılmıştır. Bu çelik, optimum krom ve karbon içeriği dengesi ile karakterize edilir ve FRIODUR® buzla sertleştirme ile rafine edilmiştir. Patentli süreç, aşırı kenar tutuşu sağlar, maksimum korozyon direnci ve özel esneklik. TWIN Chef bıçaklarınıza optimum keskinlik kazandırabileceğiniz 23 cm'lik çubuk uzunluğuna sahip bileme çeliği, bıçakların uzun ömürlü olmasını da sağlar. Hafif ve kullanışlı çok amaçlı makasla hassas taşlanmış paslanmaz çelik bıçaklar sayesinde kumaşları, kağıtları ve plastiği sorunsuz bir şekilde kesebilirsiniz. Çok amaçlı makasın siyah, ergonomik sapları da kırılmaz ve cam elyaf takviyeli plastikten yapılmıştır. Belirgin el korumasına sahip rahat siyah plastik sap sayesinde bıçaklar ve bileme çeliği de ele son derece iyi oturur. Bıçaktan sapa yumuşak geçiş, optimum ağırlık dağılımı ve mükemmel kullanım sağlar. TWIN Chef serisindeki bıçakların kalite bir özelliği, klasik üç perçinli tasarımda keskin ve sap arasındaki bağlantıdır. Bıçakların kullanımdan sonra temizlenmesi kolaydır: sadece akan su altında durulayın.

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler