Mythos Çakra Olumlama 7'Li Bardak Seti
Mythos Çakra Olumlama 7'Li Bardak Seti
Mythos Çakra Olumlama 7'Li Bardak Seti
Mythos Çakra Olumlama 7'Li Bardak Seti

Natures Design - Mythos Çakra Olumlama 7'li bardak Seti - 6290 (6290)

Fiyat : ₺2.790,00(KDV Dahil)
Barkod : 4260191986750
₺574,74 'den başlayan taksitlerle
15
:
  •              
  •     
Mythos Çakra Olumlama 7’Li Bardak Seti Özellikleri

Vücudun enerji merkezleri olan çakraların dengelenmesine yardımcı olan canlı su, olumlama bardakları ile sizinle! Mythos Çakra Olumlama Bardakları, rengarenk görünümleri ile sunumlara şıklık, bedene enerji katıyor. 7 adet bardaktan oluşan ve her biri farklı bir çakra için etki vadeden set, Altın Oran’ı temel alan tasarımı ile göz dolduruyor.

Özel renkleri, etkileyici sembolleri, olumlama sözleri ile tasarlanan Çakra Olumlama Bardakları, su içerek çakralarınızı dengelemenizi sağlıyor. Duygusal yapınızın, psikolojik iyilik halinizin, enerjinizin yönetilmesine yardımcı oluyor.

Mythos Çakra Olumlama Bardak Seti Faydaları

Her olumlama bardağında yer alan renk ve desenler bir çakrayı sembolize ediliyor. Kök, sakral, solar plexus, kalp, boğaz, alın ve tepe çakraları destekleyen semboller, olumlamalar setteki bardaklarda karşımıza çıkıyor.

  • Kırmızı renkli çakra olumlama bardağı kök çakra olumlaması için tasarlanıyor. Sağlık sembolü ile donatılan bardak, kök çakradaki enerjinin dengelenmesine destek veriyor.
  • Turuncu renkli olumlama bardağı sakral çakra olumlaması için özel hazırlanıyor. Uyum için olumlamalar içeren bardak, sakral çakradaki enerji dengesine yardımcı.
  • Sarı renkli bardak ise solar pleksus çakrası için etkili. Cesaret için olumlama içeren ürün, solar pleksüs çakrasında tıkanıklık veya enerji akışı problemi olanlara dengeleme desteği veriyor.
  • Yeşil renkli çakra bardağı, sevgiye adanıyor. Kalp çakradaki enerjinin düzenlenmesini sağlayan ürün, olumlama ve sembol ile enerjiyi destekliyor.
  • Mavi renk bardak boğaz çakrası için özel. Yaratıcılık için hazırlanan olumlama bardağı, suyun canlı enerjisiyle boğaz çakrasında enerji akışının mükemmelleşmesine imkan tanıyor.
  • Koyu mavi renkteki bardak ise önsezi için hazırlanıyor. Alın çakra olumlaması için sembol bulunduran ürün, bu çakradaki sorunların üstesinden gelmeye yardımcı.
  • Son olarak tepe çakra olumlaması bardağı mor renkte karşımıza çıkıyor. Bilgelik için tasarlanan bardak, setin en özel parçalarından biri.

 

 

 

 

 

 

 

Mythos Çakra Olumlama Bardak Seti ile Yaşam Enerjinizi Destekleyin

Mythos Çakra Olumlama Bardak Seti ürününü su canlandırıcı karafürünleri ile beraber kullanarak suyun enerjisini destekleyebilirsiniz. Altın Oran’a ve Fibonacci dizilimine uygun olarak şekillendirilen karaflar suyun bovis değerini artırıyor, yaşam enerjisini yükseltiyor. Kaynağındaki titreşime en yakın hale ulaşan su, vücudun iyilik hissinin devamına yardımcı oluyor. İçilen su ile tüm bedene ve organlara yayılan yüksek frekans sayesinde metabolizmanın kendini onarma fonksiyonu hayata geçiyor. Canlı suyun enerjisini sunumda da koruma, çakralarınızdaki enerji akışını içtiğiniz suyla tazelemek için bardak seti yanınızda!

Siz de çevrenizde enerjiler ve çakralarla ilgilenen sevdiklerinize Mythos su canlandırıcı bardak seti armağan edebilirsiniz. Ayrıca kendi enerji akışınızı dengelemek için olumlama bardakları alabilir ve canlı suyun gücünü enerjinizi yenilemek için kullanabilirsiniz.

 

  • Teknik Özellikler

    Ürün Adı: MYTHOS ÇAKRA OLUMLAMA BARDAKLARI
    Stok Kodu: 6290
    Barkod: 4260191986750
    Menşei: Polonya
    Kapasite: 0.25 litre / 8.5 oz
    Materyel: 70° C / 158° F’a kadar dayanıklı kurşunsuz cam
    Ağırlık: Tek Bardak/255gr
    Bardak Çapı: 26cm/255gr
    Bardak Yüksekliği: 9cm
    Koli Ölçüsü: 32,5 cm (E) x 12,5 cm (Y) x 30 cm (D)
    Koli Ağırlığı:2,5 kg

Defya Ailesi, Naturas Design marka ürünlerin Türkiye’deki tek yetkili ithalcisi ve dağıtıcısıdır.

  • ÖNCE
  • SONRA
Videolar
Dokümanlar
Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler