Potart 26 cm Yuvarlak Sığ Tencere
Potart 26 cm Yuvarlak Sığ Tencere
Potart 26 cm Yuvarlak Sığ Tencere

Potart 26 cm Yuvarlak Sığ Tencere (23-23-921-521-2612)

Marka : Potart
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺2.799,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.249,00(KDV Dahil)
Barkod : 8680131810598
₺463,29 'den başlayan taksitlerle
:

Teknik Özellikler

Ağırlık: 4.2 kg / Çap: 26 cm / Hacim: 3.8 lt / Genişlik: 35 cm / Yükseklik: 9 cm / Taban Kalınlık: 4 mm / Kenar Kalınlık: 2.7 mm / Porsiyon: 4-5 Kişilik.

 

Kullanıcı Dostu

Son teknoloji dökme yöntemleri ile kalınlığı inceltilen döküm tencereniz, inovatif tasarımı sayesinde hafifletilmiştir. Tutma kulpları, sizlere kullanım rahatlığı sağlaması adına geniş tasarlanmıştır.

 

Sağlıklı

Dökme demir ürünlerin kaplamasında kullanılan 3 kat emaye; antibakteriyel, asit ve korozyon dayanımı yüksek, kanserojen katkı maddesi içermeyen %100 sağlıklı tek kaplama çeşididir.

 

Lezzetli

Mükemmel ısı dengesi sayesinde, döküm tencereniz ısıyı eşit bir şekilde dağıtır ve pişme esnasında oluşan su buharını uzun süre muhafaza eder. Oluşan su buharı, fonksiyonel çizgilere sahip kapak iç yüzeyi sayesinde yoğunlaşarak tekrar su damlacıklarına dönüşür ve yemeğinize lezzetiyle geri döner. Yemeklerinizde mineral, vitamin ve lif kaybı yaşanmaz.

 

Çevre Dostu

Pot Art döküm tavalar %100 geri dönüştürülebilir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlüdür. Isıyı muhafaza ederek enerji tasarrufu sağlar.

 

*Mikrodalga fırında kullanılmamalıdır.

 

 

İlk kullanımda, POT ART ürününüzü özenle hazırlanmış paketinden çıkardıktan sonra, bulaşık makinasında veya deterjan ve sünger yardımı ile yıkayıp kurutunuz.
Tüm ürünlerimizin yüzey alanı organik ve dayanıklı üç kat emaye kaplamaya sahiptir. Pişirme esnasında kullanacağınız yardımcı ekipmanların silikon veya ahşap olmasını öneriyoruz. Dayanıklı yüzey alanı sayesinde metal gereçler de kullanabilirsiniz, ancak ürününüzün zarar görmeyeceğinden emin olmak için; sert bir kullanım veya kazıma işlemlerini uygulamamanızı öneriyoruz.
Ürünlerimiz, minimum enerji ile maksimum ısı elde ederek, sahip olduğu ısıyı muhafaza eden yapıya sahiptir. Bundan dolayı, yemeklerinizi daha lezzetli pişirmek için, ürününüzü kısık veya orta düzey ateşte kullanmanızı ve ısının kademeli olarak yükselmesini sağlamanızı öneriyoruz.
Et yemeklerinizi pişirirken, etinizin ürüne temas eden yüzeyi mühürlendikten sonra diğer yüzeyini pişirmeye başlamanızı öneriyoruz. Pişirme esnasında yardımcı bir aparat ile etinizin temas eden yüzeyini hafifçe kaldırmayı deneyerek mühürlenme işleminin tamamlanıp tamamlanmadığını kolaylıkla test edebilirsiniz.

Cam yüzeyli bir ocak tipine sahipseniz, ürününüzü ocağın yüzeyinde kaydırmamanızı öneriyoruz. Bu sayede istenmeyen çizilmelerin önüne geçebilirsiniz.
Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA3 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler