Benzer Ürünler
V60 KAHVE DEMLEME SETİ (KIRMIZI)
V60 KAHVE DEMLEME SETİ (KIRMIZI)

HARIO V60 KAHVE DEMLEME SETİ (KIRMIZI) (VCSD-02R)

Marka : HARIO
İndirim Oranı : %15 İndirim
Fiyat : ₺329,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺280,42(KDV Dahil)
Barkod : 4977642020665
₺57,77 'den başlayan taksitlerle
:

Pour over kahve demlemek için ihtiyacınız olan her şey bu sette yer alıyor. Bu setle sıcak kahve demleyebileceğiniz gibi, Japenese Cold Brew da hazırlayabilirsiniz. Bu sete sahip olduktan sonra size sadece kahvenizi seçmek kalıyor.

 

Üçüncü nesil kahve dükkanlarında, coffee shoplarda gördüğünüz drip demleme için en iyi başlangıç setlerinden biri. Hario V60 02 Kahve Demleme Seti 3 ana parça ve bir ölçü kaşığından oluşuyor.  V60 02 Plastik Kırmızı Dripper, V60 02 Filtre kâğıdı ve Hario 02 Cam Sürahi ekipmanın ana parçaları. Kahvenizi her yerde ölçebilmeniz için de polipropilen malzemeden yapılmış üstünde 8-10 ve 12 gram için işaretler barındıran ölçü kaşığı set ile birlikte geliyor. Seti aynı zamanda Japenese Cold Brew Demlemek için de kullanabilirsiniz. Ana bileşenlere bir bakalım. 

 

Hario V60 Seramik Dripper 02

Hario V60 Dripper’ın plastik modeli Polipropilen malzemeden üretiliyor ve 500ml’ye kadar kahve hazırlamanıza olanak veriyor. 

 

Polipropilen Plastik (PP) Nedir? Gıda ile teması Uygun mudur?

Polipropilen (PP), sıcak ve soğuk gıda temasına uygun bir malzemedir. Yoğurt kapları, plastik saklama kapları gibi günlük hayatta kullandığımız birçok ürün bu malzemeden üretilmektedir. PP plastik FDA (Food and Drug Administration - Amerika Birleşik Devletleri Gıda ve İlaç Bakanlığı) tarafından gıda ile temas için güvenli olarak onaylanmıştır. Avrupa Birliği Mevzuatlarına da uygundur. Polipropilen Tüketiciler için sağlık riski oluşturmaz ve temas halinde bulundukları gıdayla, kaynar su ile kullanılması halinde bile hiçbir şekilde etkileşime geçmez.

 

Hario V60 dripper’ı özel yapan en önemli şey ise iç yüzeyindeki kıvrımlı kanallar. Bu kanallar sayesinde kahve dripper’ın bütün yüzeyinden değil de çıkıntılarla buluştuğu noktalardan bir miktar hava ile birleşerek süzülüyor. Alt daireye 3 eşit şekilde yerleştirilmiş kanallar ise kahveniz kupa ya da termosunuza dolarken içerideki havanın sıkışmadan tahliye edilmesini sağlıyor. Hario V60 Dripper özel kâğıt filtresi ile, kahvede istenmeyen lezzetlere sebebiyet veren bazı yağları da süzerek en saf haliyle kahve tadına erişmenizi sağlıyor. Konik filtre olduğu için kahve içeceğiniz cup’a veya range server’a tek noktadan akıyor.

 

Hario V60’ın sadece bir fincan ağırlığında olması, ufak hacimli ve kolay temizlenebilir olması da mutfağında koca bir makineye yer açmak istemeyenler için V60 dripper’ı ideal bir çözüm haline getiriyor. Seyahatlerine kahve keyiflerini de birlikte götürmek isteyenler içinse en iyi alternatiflerden biri. Doğrudan mug, fincan, bardak veya termos üstüne demleme yapabilmesi ise oldukça pratik. 

 

Hario V60 Filtre Kâğıdı

Kâğıt filtre, kahvede yer alan bazı yağların, genelde istenmeyen tatların ve kahve tanelerinin kahveye karışmasını engelleyen bir süzme yöntemi. Hario kâğıt filtreleri Japonya’da iki, Hollanda bir olmak üzere 3 ayrı tesiste üretiliyor. En iyi filtreleme için uzun lifler ve çok iyi dengelenmiş bir kâğıt hamuru birlikte harmanlanıyor ve üretim aşamasında kahve filitrasyonu için ideal inceliğe getiriliyor.

 

Kâğıt üretiminde herhangi istenmeyen bir durum yaşanmaması için fabrika içerisinde oldukça yüksek filtre seviyesinde bir havalandırma yapılıyor ve bütün fabrika çalışanları fabrikaya girerken hijyen kabinlerinden geçip kendilerini ve kıyafetlerini özel vakumlu emicilerle temizleyip giriyorlar. Fabrika içerisinde ise özel bir önlük ve hijyen ekipmanları kullanılıyor. Bu kıyafetler giyildikten sonra bir başka hijyen kabininden geçerek üretim alanına ulaşılıyor. Bütün bu tedbirlerin hepsi dışarıdan istenmeyen bir toz zerresinin bile içeri girmemesi için. 

 

Üretilen kağıtlar hem insanlar hem de otomatik ölçüm makineleri aracılığı ile sürekli kontrol altında tutuluyor. El değmeyen bantlarda paketlenen ürünlerin sadece gruplanarak kutulanması insanlar tarafından yapılıyor.

 

Hario V60 Cam Sürahi 

Kahvenizi 2-4 kişi için hazırlıyorsanız doğrudan bardaklara demleme yapamazsınız. V60 Dripper ile bütünleşmiş bir dizayna sahip olan Hario Cam Sürahi tam da aradığınız sürahi olmaya aday. Setin vaz geçilmez bir parçası. 120 derece ani ısı değişimine dayanıklı olan ısıya dayanıklı camdan üretilen haznenin mikro dalga fırınlarda da kullanılabiliyor olması oldukça büyük bir avantaj. Böylece Kahveniz soğumaya başladığında çok hızlı bir şekilde mikrodalgada tekrar ısıtabilirsiniz. 

 

Özellikler

Ürün Kodu: VCSD-02R

Renk:Kırmızı ve Saydam Cam

Kapasite: Normal kullanımda 600ml, tam kapasite 700 ml

Malzeme:Cam Sürahi: Isıya dayanıklı cam, Dripper, Kapak, Kulp, Ölçü kaşığı: Polipropilen 

 

Pakette ne var?

•Hario V60 02 Kırmızı Plastik Dripper

•Hario Cam Sürahi (Kırmızı kulp ve kapak)

•Hario V60 02 filtre kâğıdı

•Ölçü Kaşığı

Detay Sosyal Medya Paylaş
Kargo Yazısı
500 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
İkonlar
  • 500 TL ÜZERİÜCRETSİZ KARGO
  • %100 GÜVENLİÖDEME SİSTEMİ
  • KREDİ KARTINA5 TAKSİT İMKANI
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ0850 473 78 27
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerezler